Bemutatjuk kiemelt támogatónkat:
Ámon Olivér, aktív profi autóversenyző, évek óta foglalkozik videókészítéssel, saját YouTube csatornájának kiépítésével, ami ma már Magyarország legnagyobb és legnézettebb autós csatornája. Követő tábora Facebookon közel 140000 feliratkozót jelent. Tehetségének köszönhetően életre szóló élményeket nyújt vendégutasainak, a nézőknek és a rajongóknak. Olivér hisz abban, hogy a gyógyuláshoz vezető úton mosolyt csalhat a kis betegeink arcára az álmaik valóra váltásával.

https://www.facebook.com/AmonOliver93/
http://www.amonoliver.com
https://www.instagram.com/amon_oliver/

Segítse Ön is a leukémiás gyermekek gyógyulását!

Kedves Támogatónk!

Olivér szereti a fizikát és a nyelvtant. Ha nagy lesz, rendőr szeretne lenni. Luca nehezen illeszkedik be az iskolába. Mégis, ha felnő, tanár néni szeretne lenni. Katarinának csak annyi a vágya, hogy újra a saját ágyában aludhasson.


Egy közös van bennük: leukémiában szenvednek. És feltételes módban gondolnak a jövőjükre.


Pedig mára a daganatos és leukémiás megbetegedésből a gyerekek közel 80%-a meggyógyul. Felépülésük az orvosi szakértelmen és a szeretetteljes környezeten túl a család anyagi helyzetén és a kórház felszereltségén is múlhat.


 

Alapítványunk azért dolgozik, hogy a rászoruló családoknak biztosíthassuk a gyógyuláshoz, a kórházaknak pedig a gyógyításhoz szükséges feltételeket.

 

Fõ bankszámlaszám: 11721026-20298816-00000000

Adószámunk: 18682238-1-13

 

 

A gyermekek betegségük előtt sokat álmodoztak a jövőjükről. De ma a legnagyobb vágyuk annyi, hogy meggyógyulhassanak.

 


 

Köszönjük, hogy adományával támogatja a leukémiában szenvedő gyermekeket!

«Vissza