A gyermekkori álmok 1%-kal nagyobb eséllyel válhatnak valóra!

Kedves Támogatónk!

Jancsika imádja az állatokat. Ha nagy lesz, erdész szeretne lenni. Olivér szereti a fizikát és a nyelvtant. Ha nagy lesz, rendőr szeretne lenni. Luca nehezen illeszkedik be az iskolába. Mégis, ha nagy lesz, tanár néni szeretne lenni.


Egy közös van bennük: mindhárman leukémiában szenvednek. És mindhárman feltételes módban gondolnak a jövőjükre.


Pedig mára a daganatos és leukémiás megbetegedésből a gyerekek közel 80%-a meggyógyul. Felépülésük az orvosi szakértelmen és a szeretetteljes környezeten túl a család anyagi helyzetén és a kórház felszereltségén is múlhat.


Alapítványunk azért dolgozik, hogy a rászoruló családoknak biztosíthassuk a gyógyuláshoz, a kórházaknak pedig a gyógyításhoz szükséges feltételeket.


 A gyermekek betegségük előtt sokat álmodoztak a jövőjükről. De ma a legnagyobb vágyuk annyi, hogy meggyógyulhassanak. Ajánlja fel adója 1%-át az S.O.S. Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számára! Ha örömmel támogatja munkánkat, akkor nyomtassa ki a nyilatkozatot, és május 20-áig adja postára!

 

 

A beteg gyermekek és családjaik nevében is köszönjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával esélyt ad a gyermekkori álmok valóra váltására!

 

Adószámunk: 18682238-2-43

A rendelkező nyilatkozatot letöltheti innen »

 
«Vissza

Jótékony boltok