Önnel együtt 1%-kal több az esély a gyógyulásra!

Kedves Támogatónk!

Kérjük, személyi jövedelemadójának 1%-ának felajánlásakor gondoljon a rákbeteg gyermekekre! Befizetett adójának 1%-ával most Ön is hozzájárulhat a leukémiás és daganatos megbetegedésben szenvedő gyerekek gyógyításához, életminőségük javításához!

Közhasznú alapítványunk célja, hogy javítsuk a leukémiában szenvedő gyerekek gyógyulási esélyeit azáltal, hogy az őket nevelő nehéz sorsú családokat anyagilag támogatjuk, és a biztonságosabb betegellátás érdekében fejlesszük a gyermekonkológiai központok orvosi műszerezettségét.

 

Kérjük, rendelkezzen adója egy százalékáról Alapítványunk javára 2019-ben is!

Tartozzon azok közé, akik jótékonysági szervezetek javára rendelkeznek adójuk egy százalékáról, hiszen most gyermekéleteket menthet meg közreműködésünkkel! Köszönjük!

Adószámunk: 18682238-1-43

Innen letöltheti az szja 1%-ára vonatkozó, kitöltött felajánló dokumentumot.

A rendelkezés nem kerül pénzbe és öt perc alatt kész!

Hogyan rendelkezhet?

  • Az adóbevallásával együtt:
    ha nyomtatott íven tölti ki az adóbevallást, akkor a megfelelő mezőbe írja be az S.O.S. Leukémiás Gyermekekért Alapítvány adószámát (18682238-1-43);
    ha az Ügyfélkapu rendszerén keresztül online tölti ki az adóbevallását, akkor a portálra belépve válassza bal oldalon az eSZJA Portál menüpontot, majd kattintson az 1+1% nyilatkozatáról szóló dobozra, és ott a megfelelő helyre írja be az S.O.S. Leukémiás Gyermekekért Alapítvány adószámát (18682238-1-43)!
  • A nyilatkozatot az adóbevallástól függetlenül is elküldheti! A nyilatkozatot kinyomtatva külön is elküldheti a NAV címére (NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL DÉL-BUDAPESTI ADÓ- ÉS VÁMIGAZGATÓSÁGA, 1476 Budapest, Pf.: 93.)! Fontos, hogy a nyilatkozatot tartalmazó boríték előlapján a feladónál tüntesse fel a saját adószámát, a boríték lezárásánál, a ragasztáson átnyúlóan pedig írja alá a borítékot! Megköszönjük, ha a nyilatkozaton feltünteti az adatait és hozzájárul, hogy adatait a NAV eljuttassa hozzánk. Ez esetben Alapítványunk tevékenységéről írhatunk Önnek!

A beteg gyermekek és családjaik nevében is köszönjük 1%-os adományát!

A rendelkező nyilatkozatot letöltheti innen »


 
«Vissza