Kérje segítségünket!

Amennyiben Önnek családjában, vagy ismerősének környezetében leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermek,vagy fiatal van, írjon nekünk mi segítünk!

Támogatási szokásainkat röviden ismertetjük:

A Kuratórium a beérkezett kérelmek alapján a „Kuratóriumi Ülésen „ hozza meg döntését a támogatni kívánt családról illetve intézményről, ezután „Gyűjtőprogram „ keretén belül elindul a levélkampány kidolgozása és végül a levelek eljuttatása a támogatók felé!

 

Tisztelt Szülők!

 

A fenti folyamat  általában, minimum .három hónap, ezért kérem Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van már az első levélben küldjék el a részemre az alábbiakat:

  • Beleegyezés az adatok kiadására a támogatók felé (ez csak a keresztnév, illetve a betegség rövid ismertetése.)
  • Kórházi igazolás a betegségről.
  • Konkrétan milyen segítséget kérnek ? (pl, táplálék kiegészítő, utazás, gyógyszerköltségek, otthoni steril körülmények kialakítása, stb.)
  • Pontos elérhetőség : telefon, cím, ha van email cím
  • Fényképet is szívesen fogadnunk  ami a támogatók felé a hitelességet igazolja illetve személyesebbé teheti a kapcsolatot .
  • Kérem, írjanak röviden a hétköznapjaikról, hogy minél jobban megismerhessük egymást, pl mi a gyermek kedvenc játéka, étele, mi az amit nélkülöznie kell a betegség miatt stb.

 

Kérem legyenek türelemmel, mindenkivel felveszem a kapcsolatot!

A postai címünk a következő:

SOS. Leukémiás Gyermekekért Alapítvány  
1119 Budapest Etele út 17.Köszönettel:

Huszárné Dobi Mercédesz
kapcsolattartó

«Vissza