Minden kedves támogatónknak áldott karácsonyi ünnepeket és egészségben gazdag, boldog új évet kívánunk!

 

Az S.O.S. Leukémiás Gyermekekért Alapítványt 16 éve alapítottuk azért, hogy anyagi és lelki támogatást nyújtsunk a leukémiában szenvedő gyermekek és családjaik részére, és a kórházak eszközfejlesztésével segítsük a kezelésüket.

A rákos betegségek diagnosztizálása minden évben 250 ártatlan gyermek életét változtatja meg.

A megfelelő kezelés azonban megmentheti őket a borzalmaktól. Ma már több mint 70%-uk meggyógyulhat! A társadalombiztosítás azonban sehol a világon nem képes egyedül megteremteni a leukémia kutatásához és gyógyításához szükséges anyagi feltételeket.

Az S.O.S. Leukémiás Gyermekekért Alapítvány küldetése, hogy hídként összekösse a kis betegeket a segítő adományozókkal az egészségügyi intézményeken keresztül.

Támogatjuk:

-          a gyermekonkológiai központok műszerfejlesztését,

-          a hátrányos helyzetű gyerekek rendszeres gyógyszerellátását,

-          a daganatos beteg gyermeket nevelő családokat,

-          gyerekeket a hosszan tartó kórházi ápolás során,

-          a gyermekosztályok bútorozását, felújítását.

Eredményeink:

Az elmúlt 15 évben összesen 200 millió forint támogatást tudtunk közvetlenül a kórházaknak és a beteg gyerekek családjainak nyújtani.

Orvosi műszerfejlesztéssel támogatott intézmények:

Heim Pál Gyermekkórház (Budapest), Baranya Megyei Kórház (Pécs), Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház (Miskolc), Veszprémi Megyei Csolnoky Ferenc Kórház.

A Győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban steril szobát alakítottunk ki, a Daganatos Betegek Rehabilitációs Otthonát pénzadománnyal segítettük.

Az elmúlt évben 2,5 millió forinttal támogattuk a rászoruló családokat, amelyet útiköltségre, gyógyszerekre, étrendkiegészítőkre, bútorokra, az otthoni higiéniás feltételek megteremtésére fordítottak.

2011 novemberében a NAV ellenőrizte Alapítványunk 1% felhasználását, és azt törvényesnek, szabályosnak minősítette. A jegyzőkönyv megtekinthető honlapunkon itt.

„ Segítsünk másokon és másoknak szívből szívesen, hiszen miénk a legnagyobb jutalom: egészségük megerősödése!” (Bagdy Emőke)

«Vissza

Online biztosítás kötés - TERÍTÉKEN A BIZTOSÍTÓK | CLB