Rimai Olivér

Lakik: Salgótarján

Született: 2000.12.10.

Betegség: Akut lymphoid leukémia

 

 

Ha egy gyermeket súlyos betegség miatt hosszú hónapokig, akár évekig ápolni, gondozni kell, a legfontosabb, hogy a szülei és testvérei mellette legyenek, hiszen lelkileg a család adhatja a legtöbb támogatást a gyógyulásához.

Olivér szívszorító történetben sajnos nem szerepel az édesanyja és az édesapja, mert ők születése után lemondtak kisfiukról. Nagyszülei nevelik, akik minden erejükkel igyekeznek pótolni Olivér számára a családot. Most, a betegsége alatt is úgy, hogy a lehető legtöbb támogatást, vigasztalást nyújtják neki.

 

Nagyszülőkként minden megteszünk Olivérért!

De a gyógyulásához ennél többre van szükség..

 

Lajos, Olivér nagypapájának a levele:

Olivér 2000 decemberében született. Édesanyja azonnal lemondott róla, de apukája gondoskodására sem számíthattunk szinte születése óta. Mi neveljük, a feleségemmel kisgyermekkora óta. A bíróság és a gyámhatóság hivatalos végzéssel nekünk ítélte Olivért, mi jelentjük számára a családot, és mindent megteszünk, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt.

Pár hónappal ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak nála, azóta teljesen megváltozott az életünk. A legnagyobb gondot az állandó utazás jelenti Salgótarjánból a budapesti kórházba. Emiatt és a gyógyszerek, táplálékkiegészítők megvásárlása miatt sok mindenről le kell mondanunk − és Olivérnek is. A kemoterápiás kezelés még másfél évig tart, nem tudom, miből fogjuk megoldani, hiszen mindketten szociális segélyt kapunk a feleségemmel együtt.

Olivér nem járhat iskolába, de barátai gyakran meglátogatják otthon. Szereti a fizikát és a nyelvtant, ha nagy lesz, rendőr szeretne lenni.

Kérem Önöket, amennyiben módjukban áll, segítségükkel szíveskedjenek családomat támogatni!

 

 

«Vissza